Nieuwsbrief Nr.16

isbn 9789490548247

Onlangs is deel 7 in de thrillerserie De zeven Deventer moordzaken gepresenteerd!

Marcel Verreck schrijft ‘De laatste minuut’

Op woensdagavond 12 november jl. werd ‘De laatste minuut’, deel 7 van de thrillerserie ‘De zeven Deventer moordzaken’ gepresenteerd aan publiek en pers. John Oude Wesselink (mr. Go Ahead Eagles) en Piet Tillema (Geert Groote Huis Deventer) namen uit de hand van de Auteur Marcel Verreck en uitgever Nico Joosting Bunk de eerste exemplaren in ontvangst.

In De laatste minuut speelt Deventers sportieve trots Go Ahead Eagles een grote rol.

Het is erop of eronder voor Go Ahead Eagles. In de beslissende wedstrijd tegen Sparta móet er gescoord worden. Jesse Cruysman, de beste voetballer die Deventer ooit gekend heeft, wordt ten val gebracht en krijgt een strafschop. In de laatste minuut. Hij wil hem zelf nemen.

In het zevende deel van de serie ‘De zeven Deventer Moordzaken’ krijgt inspecteur Martin Taal, als vanouds geassisteerd door collega’s Charlotte, Teun en Patrick en vader Piet, te maken met religieuze sportverdwazing, moderne devotie, het WK Voetbal in Brazilië, een geheimzinnige ruïne aan de IJssel, controversiële kunsttentoonstellingen en zijn eigen temperament.

‘De laatste minuut’ is een adembenemende, vaak ook humoristische pageturner, die waarmaakt wat de titel belooft: mysterie, spanning en sensatie tot het eind.

‘De laatste minuut’ is zijn derde literaire thriller en in de boekhandel verkrijgbaar voor € 19,95 (excl. verzendkosten).

Bestel hier!

 

Complete serie én een hattrick!

Met de komst van ‘De laatste minuut’ lijkt de thrillerserie ‘De zeven Deventer moordzaken’ afgerond. Echter wordt en in het nawoord van deel zeven geen duidelijke uitspraak over gedaan. Wat wel gezegd kan worden is dat Marcel Verreck met ‘De laatste minuut’ een hattrick realiseert -driemaal scoren in een één helft!-.

Wellicht een aansporing voor u om ze alle drie in één keer aan te schaffen.

 

 

Signeersessie bij Boekhandel Praamstra

Aanstaande zaterdag 22 november kunt u door Marcel Verreck uw boek laten signeren. Ook zal de tekenaar van het omslag, Hans Stempher deelnemen aan deze bijzondere signeersessie.

De Deventer Boekhandel Praamstra heeft hiervoor tussen 14.00 uur en 16.00 uur ruimte ingericht.

U bent van harte welkom.

Marcel Verreck

Marcel Verreck schrijft met ‘De laatste minuut’ zijn derde thriller. Na het succes van de thriller ‘Moordopera’ in 2012 en ‘Aan lager wal’ in 2013 (ieder 3 sterren in VN Thrillergids) heeft Verreck met ‘De laatste minuut’ de smaak te pakken.

Marcel Verreck (Den Haag, 1960) is cabaretier, columnist en schrijver. Hij won in 1987 samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten zij vier succesvolle theaterprogramma’s en de liedjes-CD Ja. Zes soloprogramma’s volgden. Daarnaast werkt(e) hij als presentator, columnist en schrijvend/uitvoerend cabaretier voor TV, radio en geschreven media. Hij schreef eerder vier verhalenbundels.

Lees hier meer over Marcel Verreck!