Nieuwsbrief nr. 15

isbn 9789490548230

Vanaf 15 november is deel 6 in de thrillerserie De zeven Deventer moordzaken verkrijgbaar!

Marcel Verreck schrijft ‘Aan lager wal’

Auteur Marcel Verreck en ArtNik Uitgeverij presenteren donderdagavond
14 november om 19.30 uur in Cafe Floors de thriller ‘Aan lager wal’ – deel 6 uit de reeks ‘De zeven Deventer Moordzaken’.

De auteur neemt de lezer in ‘Aan lager wal’ mee naar het vermaarde Dickens Festival.

Half december, Deventer wordt bedekt door een dikke laag sneeuw. Het jaarlijkse Dickens Festijn is nog nooit zo mooi geweest. De controversiële superwethouder Henriëtte van Woerkom van de lokale partij Deventer Vooruit! zal het festival openen. Maar… waar blijft ze? De lezer belandt in een duizelingwekkend labyrint vol ondoorzichtige belangen, dubieuze vriendschappen, curieuze personages, wraak, misverstanden, maskerades en tragikomische taferelen. Waar ontmoeten boven- en onderwereld elkaar? Van inspecteur Martin Taal en zijn team wordt het uiterste gevergd.

Marcel Verreck duikt diep in de ziel van zijn personages en van de stad Deventer met als gevolg een Dickensiaans drama over crisis, ambitie en ingrijpende dilemma’s, dat niemand onberoerd zal laten.

Aan lager wal is zijn tweede literaire thriller en vanaf 15 november aanstaande te koop voor € 19,95 (excl. verzendkosten).

Bestel hier!

Speciale boekhandelsaanbieding

Dit jaar voor het eerst een boekhandelsaanbieding met 2 euro korting vanaf het Dickens Festijn Deventer (14 en 15 december a.s.).

Klanten ontvangen tegen inlevering van de kortingsbon (Dickenskrant) of kortingsflyer (die op Dickeriaanse wijze aan de bezoekers van het Dickens Festijn worden uitgedeeld) 2 euro korting op de aanschaf van Aan lager wal.

De boekhandel ontvangt tegen inlevering van van de kortingsbonnen de helft van de korting retour.
De actie loopt van 14 t/m 31 december 2013.

 

 

Marcel Verreck

Marcel Verreck schrijft met ‘Aan lager wal’ zijn tweede thriller. Na het succes van de thriller ‘Moordopera’ in 2012 (3 sterren in VN Thrillergids en op de website Crimezone) heeft Verreck met ‘Aan de lager wal’ de smaak te pakken.

Marcel Verreck (Den Haag, 1960) is cabaretier, columnist en schrijver. Hij won in 1987 samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten zij vier succesvolle theaterprogramma’s en de liedjes-CD Ja. Zes soloprogramma’s volgden. Daarnaast werkt(e) hij als presentator, columnist en schrijvend/uitvoerend cabaretier voor TV, radio en geschreven media. Hij schreef eerder vier verhalenbundels.

Lees hier meer over Marcel Verreck!