Nieuwsbrief nr 13

Vanaf 16 november is deel 5 in de thrillerserie De zeven Deventer moordzaken verkrijgbaar!

Marcel Verreck schrijft ‘Moordopera’

De klus is geklaard, op 15 november aanstaande wordt Moordopera, deel 5 van de thrillerserie De zeven Deventer moordzaken gepresenteerd aan publiek en pers. Dit gebeurt in een zeer passende omgeving: De Salon van de oude Schouwburg, Grote Kerkhof 1, Deventer. Inloop vanaf 19.45 uur en presentatie om 20.15 uur.
Marcel Verreck neemt vanaf deel 5 de serie over van Almar Otten. Hij zal aan het vertrouwde Deventer rechercheerwerk met de komst van inspecteur Martin Taal een Haags accent toevoegen.

Moordopera (isbn 9789490548193 ) is zijn eerste literaire thriller en vanaf 16 november aanstaande te koop voor € 19,95 (excl. verzendkosten).
Bestel hier!

Marcel Verreck

Marcel Verreck maakt in Deventer een vliegende start doordat hij ook betrokken is bij het maken van de straatopera Molen, Wind en Water, waaruit de bezoekers van de boekpresentatie enkele liederen zullen kunnen horen.

Marcel Verreck (Den Haag, 1960) is cabaretier, columnist en schrijver. Hij won in 1987 samen met Paul Pleijsier het Leids Cabaret Festival. Als Verreck & Pleijsier maakten zij vier succesvolle theaterprogramma’s en de liedjes-CD Ja. Zes soloprogramma’s volgden. Daarnaast werkt(e) hij als presentator, columnist en schrijvend/uitvoerend cabaretier voor TV, radio en geschreven media. Hij schreef eerder vier verhalenbundels.

Lees hier meer over Marcel Verreck!

 

Straatopera Molen, Wind en Water

Molen, Wind en Water is een spectaculaire opera die stad en platteland verbindt. Deze opera is onderdeel geworden in de serie van De zeven Deventer moord­zaken.

Een opera van 40 minuten wordt op straat gespeeld in minimaal 24 plaatsen in Gelderland, Overijssel en daarbuiten van voorjaar tot en met najaar 2013.
De teksten zijn van Marcel Verreck, de muziek is geschreven en gearrangeerd door Karel Tadema en Sandra de Bruin. De opera wordt gespeeld door 24 amateurs van hoog niveau, begeleid door 8 musici en een plaatselijke harmonie of fanfare.
In het stuk wordt de moord op een molenaar opgelost door een jazzy politie-inspecteur die kritisch gevolgd wordt door een rappende journalist. Een bonte verzameling verdachten passeert de revue. Het publiek wordt uitgenodigd actief mee te denken met de inspecteur die op een kruispunt staat in zijn carrière.

Lees hier meer over de Straatopera!

 

Waterstraat 4    |    7411 KW Deventer    |    tel. 0570 – 66 71 00    |   info@artnik.nl    |    www.artnik.nl    |