Nieuws

Vanaf 15 april in de boekhandel verkrijgbaar!
isbn: 978-94-90548-34-6
312 pagina’s

Feest!

Nieuw deel in serie van 
De zeven Deventer moordzaken

‘Hij loopt echt te hard, denkt Charlotte Groot Kormelink. In de verte glinstert Deventer. De rivier staat laag, het heeft al tijden niet meer geregend. Bootjes bevaren de smalle stroom, bruin mensenvlees kleurt zo hier en daar de oevers, het is een onschuldig panorama. Hoogzomer, feestelijke dagen.

Ze zal hem krijgen, de Worp komt naderbij. Ze geeft hem één, twee meter voorsprong, ze ziet hoe hij zich triomfantelijk ontspant, de eerste huizen komen in zicht. Ze wacht tot onder de  Spoorbrug, dan zet ze aan voor een verwoestende eindsprint.’

Terwijl rechercheur Charlotte traint voor de IJsselloop 2019, is Deventer in de ban van het 1250-jarig bestaan. Totdat het feestjaar wordt verstoord door een aantal gruwelijke gebeurtenissen tijdens verschillende evenementen. Hoe leuk is het jubileumjaar nog? Waarom wordt de historische stad Deventer zo geteisterd? En hoe moet het straks met de IJsselloop?

In ‘Feest!’, het nieuwste deel van de succesvolle serie ‘De zeven Deventer Moordzaken’, drijft auteur Marcel Verreck zijn bekende personages, inspecteur Martin Taal en zijn team, tot wanhoop. De lezer wordt getrakteerd op een rijk en spannend verhaal met een huiveringwekkende afloop.

De verhalen in ‘De zeven Deventer Moordzaken’ staan garant voor spanning, humor, sensitiviteit, regionale herkenbaarheid en literaire diepgang.